Over ons

Ons verhaal

Familiebedrijf

Glas in Lood Atelier van Leeuwen is een echt familiebedrijf, gebaseerd in het Noord-Hollandse Beverwijk. Na 9 jaar ervaring te hebben opgedaan als glaszetter bij collega-bedrijven, zijn wij in 2006 voor onszelf begonnen.

Groei

Door de snelle groei hadden wij al snel een werkruimte nodig. Inmiddels zitten wij alweer ruim 15 jaar aan de Reguliersdwarsstraat 12b waar wij het ambachtelijke vak glas-in-loodramen maken verder hebben ontwikkeld. Hierdoor is het mogelijk om zowel nieuwe als oude glas in loodramen in eigen beheer tussen isolatieglas te plaatsen, als ook gezandstraalde ramen te dubbelen tot isolatieglas of zelfs figuurglas te dubbelen tot isolatieglas.

 

Naam aanpassing

Per januari 2019 heeft van Leeuwen Glas & Montage Bedrijf een nieuwe handels naam gekregen: Glas In Lood Atelier van Leeuwen en hopen daar mee nog beter vindbaar te zijn voor onze klanten.

Glas-in-lood cursus

Wilt u GLAS IN LOOD maken als hobby?

Bij ons kunt u een cursus glas-in-lood maken volgen. Deze cursus duurt een gehele dag en is van 09.00 t/m +/- 16.00 uur. Aan de orde komen: uitleg over de te gebruiken materialen,het berekenen van een raam, glas leren snijden, zetten in lood, verwerken van staallood, solderen en kitten.

Het ontwerp staat vast, maar het te gebruiken glas wordt op de cursusdag uitgezocht. Hierdoor bestaat voor u de mogelijkheid er een persoonlijk tintje aan te geven.

De cursus wordt gegeven op zaterdagen, Wij geven de cursus 1 op 1 (er is een mogelijkheid voor 2 personen ). U krijgt daardoor alle aandacht en de mogelijkheid om uw vragen te stellen. De gehele dag voorzien wij u van koffie, thee of limonade en ‘s-middags bieden wij u een lekker broodje aan.

Is uw interesse gewekt? Voor meer informatie en de mogelijkheden kunt u ons vrijblijvend bellen of mailen.

Erkend leerbedrijf

Wij zijn een erkend leerbedrijf aangesloten bij SBB, zodat wij een plek hebben voor stagiaires of leerling-glazenier kunnen opleiden.

Glas-in-lood inbouwen

Naast het ontwerpen en bouwen van uniek glas-in-lood werk pakken wij ook glas-in-lood in in dubbelglas zodat u de voordelen van beide heeft.

Zandstraalwerk

Binnen onze werkruimte hebben wij ook een straalunit, die het voor ons mogelijk maakt om mooie teksten en/of huisnummers te zandstralen.

Cok van Leeuwen

Eigenaar

Els van Leeuwen

Administratie